Om Dea Svanholt

Hvad skal der til for, at man kommer i gang med at handle på det, man er træt af - og det, man gerne vil hen i mod? Det er, og har altid været, mit omdrejningspunkt.

Om Dea Svanholt

Hvad skal der til for, at man kommer i gang med at handle på det, man er træt af - og det, man gerne vil hen i mod? Det er, og har altid været, mit omdrejningspunkt.

Jeg brænder for, at vi som mennesker kan leve fulde og hele liv, som giver mening.

Men vores eget bud på det gode liv, er alvorligt udfordret i den teknologiske tidsalder vi lever i, fordi vores skærmvaner alt for let kidnapper vores liv.

Derfor insisterer jeg på, at vi bliver nødt til at udvikle bevidsthed omkring de stærke kræfter, vi er oppe imod.

Jeg kalder det: Digital Bevidsthed.

Vi kan lære at skabe balance mellem skærmtid og det gode liv, så vi bruger det digitale til at bygge os op, udvikle og nære os – i stedet for at det stjæler vores tid, nærvær og overskud. 

Jeg kan hjælpe dig med at få Digital Bevidshed, tage styringen tilbage og få det liv, du ønsker.

Både online og offline.

To ting, du skal vide:

1. Jeg hjælper dig til at udvikle et sundt og bæredygtigt forhold til det digitale – en digital bevidsthed. Ikke bare ved at give dig redskaber til at styre dit forbrug, men via guidet refleksion på hvorfor det digitale er så tillokkende for lige præcis dig, med den du er og det, du har med dig.

2. Du møder INGEN løftet pegefinger hos mig. Jeg er her ikke for at tage dit digitale fix fra dig eller prædike afholdenhed. Vi finder hverdagsvenlige løsninger, som passer ind i det, der er det meningsfulde liv for dig.

_Z9A7139_A_sh

Mød mig

Jeg har 13 års erfaring med behandling af mennesker, som er blevet kidnappet af deres eget belønningssystem.

Jeg ved alt om, hvad det er for en proces, man skal igennem for at:

Komme af krogen

Blive klar til at finde ændringer som holder

Lave handlinger som understøtter det

Blive ved med at lave handlinger, som understøtter det

Jeg er uddannet ergoterapeut, har en række terapeutiske efteruddannelser, og har mange års arbejde med tranghåndtering, behandling, motivation og terapi bag mig.

Jeg har sort bælte i at træne alt det, der skaber en god hverdag. Jeg er samtidig en erfaren, nærværende og energisk oplægsholder. Kontakt mig, hvis du har et foredrag, workshop eller oplæg i tankerne. Så finder vi ud af, hvad der giver mening.

Hør mig udtale mig om Digital bevidsthed

DR P3 TABU, d. 23.04.21:
Lyt med her


Jeg er på fra 47 minut.
Fint program som tydeligt illustrerer hvor svært det er at have et balanceret forbrug af sociale medier.