Hvor mange apps har du og bruger du dem alle?

Hvis du ligner mig og ret mange andre forbrugere af moderne teknologi, har du også opdaget at der findes rigtig mange smarte apps. Der er apps der kan overvåge skridt, puls, helbred. Give dig opskrifter, madplaner, organisere dit liv og noter, dele dokumenter og træne dig op til at løbe 5 km. Kort sagt, hvis du har et behov findes der sikkert også en app til at hjælpe dig med det. Ellers skynd dig at udvikle den 😊

Jeg har apps, som jeg er rigtig glad for og som hjælper mig i min hverdag. Til at købe busbilletter, finde vej, påmindelser og til at tage noter. Som hjælper mig i den gode sags tjeneste. Og så har jeg haft rigtig, rigtig mange længselsapps.

Der er apps som jeg er faldet over, som kan noget smart – noget som jeg længes efter. F.eks at blive mere organiseret, lære noget nyt, tabe mig… fortsæt selv listen. Og som jeg med et strejf af magisk tænkning har downloadet og tænkt ”Den vender jeg lige tilbage til, det bliver så godt at komme i gang med”. Der har de så siddet og hygget sig på min telefon og er blevet til fyld, uden at jeg er kommet i gang med dem. Men de repræsenterer en længsel, håb eller drømme.

Der er også en anden slags ”længsels-apps”. Det er dem som vi åbner i håb om at få et eller andet. Få inspiration, en pause, få dulmet vores længsel efter kærligheden eller kontakt eller kedsomhed. Prøv at tænk på hvad det egentlig er du rækker ud efter, det du faktisk længes efter når du åbner din næste app…

Og de der apps der hygger sig på telefonen uden at blive brugt – måske skulle du give dem en gang oprydning. Prøv at se på hvor mange ubrugte apps du har – er der et mønster? Er det samme slags du har siddende og samle støv? Måske kan de give dig et hint om en længsel du har, som du ikke har fået gjort noget ved. Og når du sletter dem – så kan du jo overveje om det er en længsel du aktivt skal gøre noget ved eller om den hører til i kategorien af ”jeg ville ønske at jeg kunne…”

Efterlad en kommentar