Digital bevidsthed er mit bud på det, vi er nødt til at udvikle for at leve og overleve i vores moderne vestlige verden. Det vil sige, at blive bevidst om hvordan og hvorfor vi vælger at bruge tid online med vores skærm. At lære at skabe balance, så vi bruger det digitale til at bygge os op, udvikle og nære os – i stedet for at det stjæler vores tid, nærvær og overskud.

Med andre ord et bæredygtigt forhold til vores skærme. For de er kommet for at blive og meget er til glæde og gør godt. Men vi er nødt til at åbne vores øjne og lære at skærme os mod de produkter og den teknologi som er yderst afhængighedsskabende.

Så Digital bevidsthed er min måde at sige; Vågn op, forhold dig til den nye virkelighed og lær at navigere i den, så det der er meningsfuldt i dit liv, ikke glider i baggrunden.

Efterlad en kommentar